Filtre Particule
Menu
Filtre Particule

Despre noi

Firma Gordius Impex SRL 

Firma noastră a fost prima firma în România, care a început în 2007 curățarea filtrelor de particule DPF/FAP cu o tehnologie profesională, preluată de la cea mai experimentată firma din Suedia.

Incepând cu anul 2008 am avut posibilitatea să lucrăm cu toate tipurile de filtre de particule existente pe piață. În ultima perioadă am constatat că foarte multe filtre de particule DPF/FAP sunt topite, lipsesc bucăți din ele sau sunt distruse, sparte de catre mecanici auto care nu au experiență și sparg elementul filtrant al filtrului de particule!

A doua problemă majoră este că majoritatea autoturismelor sunt cu un rulaj de peste 300.000 km și filtrele de particule sunt uzate!

Un filtru particule nou, original este foarte scump, iar second hand nu mai găsim, mai ales la autoturisme fabricate între 2005-2009!

Ca să rezolvăm problema clienților,  cărora le-a fost spart elementul filtrant sau cărora din alte cauze nu mai este bun filtru de particule, ne-am hotărât să încheiem un contract cu cea mai mare firmă producătoare de filtre de particule din Europa.

În urma contractului am reușit să negociem cu producătorul un preț fără concurență în România!!!

Aceste filtre de particule sunt fabricate pe marcă și model, sunt omologate, testate și corespund 100% filtrului de particule original din fabrică!

Elementul filtrant este din SILICON CARBIDE care este un material foarte rezistent la temperaturi ridicate! Filtrele de particule fabricate cu acest tip de element filtrant se înfundă mult mai greu și rezistă mult mai mult decât originalul!!! Garantăm, că produsele vândute de firma noastră au calitate PREMIUM!!!

            ÎNCEPÂND DIN FEBRUARIE 2016 FIRMA GORDIUS IMPEX ESTE UNICUL DISTRIBUITOR ÎN ROMANIA AL ACESTOR PRODUSE DE CALITATE PREMIUM!!!

Produsele se livrează cu certificat de garanție valabil 24 luni cu certificat de calitate eliberat de către producător!!! Asigurăm montaj și garanție!

 

 

ATENȚIE!

  1. Să aveți mare grijă când cumpărați un filtru de particule after market!
  2. Acele filtre care sunt foarte ieftine nu sunt de calitate bună! Mulți producători de filtre particule after market cumpără element filtrant ieftin din China și folosesc un singur tip la toate modelele de filtre de particule, fără test, fără nimic!
  3. Identificarea acestor filtre este foarte ușor, pentru că au suduri de o calitate foarte slabă!

Orice întrebare aveți în legătură cu filtre de particule nu ezitați să ne contactați prin telefon sau e-mail și vă stăm la dispozitțe cu informații utile!!!

Curățare Filtru Particule DPF / FAP Profesional

Toate tipurile DPF/FAP, pentru toate tipurile auto, autoutilitar și camion.

Detalii