Sc. Gordius Impex SRL

Sediu nou: str. Bisericii nr. 1, Odorheiu Secuiesc, 535600, jud. Harghita

Firma Gordius Impex SRL a fost prima firma in Romania, care a inceput in 2007 curatarea filtrelor de particule DPF/FAP cu o tehnologie profesionala, preluat de la cea mai experimentata firma din Suedia.

Incepand din 2008 am avut posibilitatea sa lucram cu toate tipurile de filtre de particule existente pe piata. In ultima perioada am constatat ca foarte multe filtre de particule DPF/FAP sunt topite, lipsesc bucati din ele sau sunt distruse, sparte de catre mechanici auto care nu au experienta si sparg elementul filtrant al filtrului de particule!

A doua problema majora este ca majoritatea autoturismelor sunt peste 300.000 km si filtrele de particule sunt uzate!

Un filtru particule nou, original este foarte scump ,iar second hand nu mai gasim, mai ales la autoturisme fabricate intre 2005-2009!

Ca sa rezolvam problema clientilor, la care a fost spart elementul filtrant sau la care din alte cauze nu mai este bun filtru de particule, ne-am hotarat sa incheiem un contract cu cea mai mare firma producatoare de filtre de particule din Europa.

In urma contractului am reusit sa negociem cu producatorul un pret fara concurenta in Romania!!!

Aceste filtre de particule sunt fabricate pe marca si model, sunt omologate, testate si corespund 100% filtrului de particule original din fabrica!

Elementul filtrant este din SILICON CARBIDE care este un material foarte rezistent la temperaturi ridicate! Filtrele de particule fabricate cu acest tip de element filtrant se infunda mult mai greu si rezista mult mai mult decat originalul!!! Garantam, ca produsele vandute de firma noastra au calitate PREMIUM!!!

            INCEPAND DIN FEBRUARIE 2016 FIRMA GORDIUS IMPEX ESTE UNICUL DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL ACESTOR PRODUSE DE CALITATE PREMIUM!!!

Produsele se livreaza cu certificat de garantie valabil 14 luni cu certificat de calitate eliberat de catre producator!!! Asiguram montaj si garantie!

ATENTIE!

  1. Sa aveti mare grija cand cumparati un filtru de particule after market!
  2. Acele filtre care sunt foarte ieftine nu sunt de calitate buna! Multi producatori de filtre particule after market cumpara element filtrant ieftin din China si folosesc un singur tip la toate modelele de filtre de particule, fara test ,fara nimic!
  3. Identificarea acestor filtre este foarte usor,pentru ca au suduri de o calitate foarte slaba!

Orice intrebare aveti in legatura cu filtre de particule nu ezitati sa ne contactati prin telefon sau email si va stam la dispozitie cu informatii utile!!!

Un pret fara concurenta in Romania!

Orice intrebare aveti in legatura cu filtre particule nu ezitati sa ne contactati prin telefon sau email si va stam la dispozitie cu informatii utile!

Contact

Preturile contine TVA